Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yoktun

Sen Yoktun

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Yoktun

Sen Yoktun Yazısı - Sen Yoktun Sena Çarhoğlu - Sena Çarhoğlu Yazıları

Sen yokken daha mutluydumHerşey bir nebze daha fazlaydıİçimdeki kaçak duyguları sensizlikte sessizce yaşıyordumGelmemeliydin çünküseni istemiyordum

Biliyordum ki; geldiğinde herşey daha karışık bir hal alcaktıHer gün penceremin önünde hatırladığım mutlu günlerim artık olmayacaktıÇünkü sen geldiğinde içinde yarım bıraktıklarını püskürcektin yüzümeArtık penceremin önünde mutlu günlerime özlem değil olmayan mutluluklarıma hasret olcaktıGidişin sessizdiGiderken ayak seslerine bile dikkat etmiştin,duymamam için elinden geleni yapmıştınÇünkü her ayak sesinde suçun katlanıryordu ve her ayak sesinde gidişin somutlaşıyorduOysa ben gitmeni istemiyordumYanlızca bir özür bekliyordumBen seni affetmeye hazırken senin kendini affettirmeye yüzün kalmamıştı

O kapı sesi gidişinin en somut örneğiydiO kapının vuruluş sesi her anımda canlanır ve birdaha gelir aklımaO kapı sesi

Bu olayları unutmuştumKendimce senaryolar yazıyordumBenim senaryomda sen sebepsiz gitmiştinVe ben her pencere önünde çayımı yudumlarken mutlu günlerimi yad ediyordumAma bir gün gelmeni hiç istemiyordum

Geleceğini duyduğum anda içimi amansız korkular sardıKorkular günlerce kemirdi içimiVe o gün geldi çattıSen o gün gelecektinDayanamadım ve senin gelceğin limana gittimGelişini izleyecektimGelene kadar aklımdan binbir düşünce geçmişti ama seni istemememdeki sebebi bulmuştumEğer sen gelirsen benim senaryolarım yalan olcaktı ve o kapının sesi,beni aldattığın gün her anımda canlancaktı

Ve son gemi Son gemide yaklaştığında tüm arkadaşlarının heycanı artmıştıBen ise suçlu gibi ağaç arkasından izliyordumHarbuki bu günlerin suçlusu sendin ve ben dimdik çıkmalıydım karşınaYapamadım

Sen gemiden inerken dikkatlice süzdüm seniAynı sendinMasmavi gözlerin hala uzaktan dikkat çekiyordu ,dimdik yürüyüşün hiç değişmemişti ve saçların hala rüzgara meydan okuyorduAynı ses tonu yankılanıyordu zihnimin her köşesindeDedim ya hiç değişmemiştinSonra özlem giderdin arkadaşlarınlaBu sefer güle oynaya bindin arabayaBu gidişin usulca ve ezik değildiAma buda bir gidiştiHemde sonu ve önüşü gözükmeyen bir gidişti

Sena Çarhoğlu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com