Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istedim

Ben Mi İstedim

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Mi İstedim

Ben mi İstedim Yazısı - Ben mi İstedim Sıla Paylar - Sıla Paylar Yazıları

07 Ağustos

Şimdi öyle bir yerde olmalıyım ki hem deniz olmalı hem ormanHem umudum olmalı hem neşemYemyeşil güzelliklerin doga harikalarının göz alıcılıgında kaybolmak ,denizin uçsuz bucaksız maviliğinde mutlulugu yakalamak istiyorumÇok mu zor? Belki evet; belki hayır

Derler ki ; '' insan kendi cennetini kendi yaratır'' Kendimi geçmişte işlediğim bir suçtan dolaayı hüküm yemiş bir suçlu gibi bir oda da hapis cezasına çarptırılmış hissedebildigim gibiMavilerin yeşillerin,Dünyanın en güzel çiçeklerinin oldugu yerlerin ,en mutlu insanların toplandıgı mekanların ve hayatın sevilerek,içinde büyük büyük umutlar beslenilerek yasandıgı yerlerin içinde Hissedebilirim Öyle değil mi?

O halde suçlu sahiden ben değil miyimYaşadıgım tüm bu umutsuzlugun mutsuzluklarımın tasıyamadıgım sessiliklerimin dalıpta geri çıkamadıgım derinlerin hayatımı mahveden bütün berbatlıkların bütün sorumlusu ben değil miyim öyleyse

Ormanlık alanların denizlerin mavilerin ender bulunan çiçeklerin en mutlu insanların yanındaymış gibi hissedebileceksem neden bu saçmalıkları yaşıyorum ki

Neden ağlıyorum mesela!

Neden kalbimin kahredici oyunlarına yenik düşüyorum

Neden herdefasında Kaybetmekten korkuyorum

Neden bir kez olsun istediğiniz gibi olamııyorum ozaman!

Evet güçlüyüm,

Evet sabrediyorum

Evet dayanabiliyorum

Gülümsemek için çabalıyorum

Evet geleceğim için ugrasıyorum

Neden hala olmuyor

Duyulmuş mudur bilmem ;'' bir köy varmış köy de de bir adam ve adamın bir eşeği Bu eşek bi sabah derin bi çukura düşmüşAdam eşeği görünce düşünmeye başlamış çaresiz mişNasıl kurtaracagını bilmiyormuşKendisi girse 2si beraber kalırlarmış

Derken köylü toplanmışherkes düşünmeye başlamışEn sonunda olup olabileceğinin eşeği kendi haline bırakmak olduguna karar vermişler ve acı çekmesin diyede üzerine toprak atmayı düşünmüşler öylede yapmışlar

Bizim eşek zeki çıkmış :)

Atılan her topragın üzerine çıkmışKöylü toprak atmış,eşek çıkmışEşek çıkmış köylü toprak atmış

Derken eşekk artık yerüstündeymiş''

belki de cıkacak sonuç her halukarda kurtulus vardır ama eşek burda yıprandı mı ne kadar yara aldı ne kadar ağladı bilen yokGülücük koymak kolay ama o eşeğin yasadıklarını uzaktan görenler yazıyor bunu içini bilenler yazmıyor ki

Uzaktan görenler okuyacak belki

İçimizi bilen kaç kişi var ki

Sıla Paylar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com