![]() |
Ben Mi İstedim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Mi İstedimBen mi İstedim Yazısı - Ben mi İstedim Sıla Paylar - Sıla Paylar Yazıları 07 Ağustos Şimdi öyle bir yerde olmalıyım ki hem deniz olmalı hem orman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derler ki ; '' insan kendi cennetini kendi yaratır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O halde suçlu sahiden ben değil miyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ormanlık alanların denizlerin mavilerin ender bulunan çiçeklerin en mutlu insanların yanındaymış gibi hissedebileceksem neden bu saçmalıkları yaşıyorum ki ![]() ![]() Neden ağlıyorum mesela! ![]() ![]() Neden kalbimin kahredici oyunlarına yenik düşüyorum ![]() ![]() ![]() Neden herdefasında Kaybetmekten korkuyorum ![]() ![]() ![]() Neden bir kez olsun istediğiniz gibi olamııyorum ozaman! ![]() ![]() ![]() Evet güçlüyüm, Evet sabrediyorum ![]() ![]() ![]() Evet dayanabiliyorum ![]() ![]() ![]() Gülümsemek için çabalıyorum ![]() ![]() ![]() Evet geleceğim için ugrasıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Neden hala olmuyor ![]() ![]() ![]() Duyulmuş mudur bilmem ;'' bir köy varmış köy de de bir adam ve adamın bir eşeği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derken köylü toplanmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim eşek zeki çıkmış :) Atılan her topragın üzerine çıkmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derken eşekk artık yerüstündeymiş ![]() ![]() ![]() belki de cıkacak sonuç her halukarda kurtulus vardır ama eşek burda yıprandı mı ne kadar yara aldı ne kadar ağladı bilen yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaktan görenler okuyacak belki ![]() ![]() İçimizi bilen kaç kişi var ki ![]() ![]() ![]() Sıla Paylar |
![]() |
![]() |
|