![]() |
Farzet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() FarzetFarzet Yazısı - Farzet Sıla Paylar - Sıla Paylar Yazıları Farzet; bir sonbahar akşamı sakin ve sessiz ve belki korkak! Belki hain belki zalim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zor belki nefes almak,zor belki yaşamak ve zor kadere kafa tutmak! Senden dakikalarca uzakta,bir yüreğin kahır dolu atışlarında, haykırışlara yenik, kaybedilmiş umutlarla dolu,dealarca okunmaya meyilli cümlelerim ![]() ![]() ![]() Kaldıramaz olmuş beden, çırpınıyor hayatta kalmak için!Hadi gel kurtar diyor umarsız ve umuda uzak! Zaman akmış şerefe inat kurulmuş bir tuzak!Kalbe gerek değil öğüt,nasihat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tükenmiş umutlar bitirilmiş gücü sevginin, isyanlara konu olmuş adın,bastıramadın say kendini,ağrır olmuş sol yanlar, belki de sanadır çığlıklar,sanadır bu ağlayışlar! ![]() ![]() ![]() Farzet; Bir gece geliyorum başucuna,ağlıyorum hıçkıra hıçkıra,dayanamıyor yürek kurban oluyor beden sana! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yürekse kuş misali çırpınışlarındayken hâlâ koşamaz oluyorum sana,kilitleniveriyorum kapılarında! ![]() ![]() ![]() Gece karanlıgı bir baykuş sesi penceremde uğursuzluk mu işareti,saat oluyor bir-iki,gözlerimse tavanda! ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum bir o yana bir bu yana ,ateşler yanıyor avuçlarımda, dayanamıyor yürek kurban oluyor beden sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olmuyorsun sen olamıyorum ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seslenemiyorum ,sesim çıkmıyor ![]() ![]() ![]() kabus diyorum olaylara,uyanayım devam deyim yaşama ![]() ![]() ![]() Kurtar diyemeden ellerini göremeden açılıyor gözlerim alev dolu sabahlara! ![]() ![]() ![]() Sıla Paylar |
![]() |
![]() |
|