Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
farzet

Farzet

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Farzet

Farzet Yazısı - Farzet Sıla Paylar - Sıla Paylar Yazıları

Farzet;

bir sonbahar akşamı sakin ve sessiz ve belki korkak! Belki hain belki zalim Ağaçlar yapraklarını dökerken yere, gömülürken toprağa her bir ot, kökünden uzaklarda Bir çınar ağacı gibi kök salmışken toprağa umutsuz bir sonbahar gecesinde ayrılık!!

Zor belki nefes almak,zor belki yaşamak ve zor kadere kafa tutmak!

Senden dakikalarca uzakta,bir yüreğin kahır dolu atışlarında, haykırışlara yenik, kaybedilmiş umutlarla dolu,dealarca okunmaya meyilli cümlelerim

Kaldıramaz olmuş beden, çırpınıyor hayatta kalmak için!Hadi gel kurtar diyor umarsız ve umuda uzak! Zaman akmış şerefe inat kurulmuş bir tuzak!Kalbe gerek değil öğüt,nasihatGidecek olmuş ayaklar,kopacak olmuş kökler topraktan,dökülüyor herbir adımda binbir yaprak,bu nasıl kilometre; nasıl uzak,pusu kurulmuş , gerçek olmuş tuzak!Dayanamıyor yürek ,bir deli çığlıga kurban olmuş beden, oflar sarmış dört bir yanı

Tükenmiş umutlar bitirilmiş gücü sevginin, isyanlara konu olmuş adın,bastıramadın say kendini,ağrır olmuş sol yanlar, belki de sanadır çığlıklar,sanadır bu ağlayışlar!

Farzet;

Bir gece geliyorum başucuna,ağlıyorum hıçkıra hıçkıra,dayanamıyor yürek kurban oluyor beden sana! Sakin sessiz ama isyan dolu haykırıs dolu bakışlarıyla karsındayken hayat ve ben biçare koşmak isterken saçların rengineBacaklarım tutmaz oluyor,gözlerim kararıyorDüşüyorum herbir telinden umarsızca

Yürekse kuş misali çırpınışlarındayken hâlâ koşamaz oluyorum sana,kilitleniveriyorum kapılarında!Gel kutardiyemiyorum, uzat elini diyemiyorum,tut bırakma diyemiyorum,korkuyorum diyemiyorum sana!

Gece karanlıgı bir baykuş sesi penceremde uğursuzluk mu işareti,saat oluyor bir-iki,gözlerimse tavanda! Ayaklarım zincirlenmiş koşamıyorum sana!

Gidiyorum bir o yana bir bu yana ,ateşler yanıyor avuçlarımda, dayanamıyor yürek kurban oluyor beden sanaGüneşin kızıllıgında düşüyorum avuçlarından,kurtar nolur diyemeden,güç isteyemeden, yollarına kapanıp dökemeden sicim gibi yaşları

olmuyorsun sen olamıyorum benyenik düşüyorum ateşlere,yenik düşüyorum zamana, mağlup ediyor beni gözlerin

seslenemiyorum ,sesim çıkmıyor

kabus diyorum olaylara,uyanayım devam deyim yaşama

Kurtar diyemeden ellerini göremeden açılıyor gözlerim alev dolu sabahlara!

Sıla Paylar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com