Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açı, aşk, hikayesi

Acı Bir Aşk Hikayesi

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Acı Bir Aşk Hikayesi

Aşk hikayeleri - Ölümsüz sevgi - Acı bir AŞK hikayesi

Bir sevenin dilinden

Sizin icin ne derece önemi var bunu bilmiyorum ama ben bu satirlari yazarken gözümden damlalar akiyor klavye üzerine Erkekler aglamaz lafi bana göre degil Ağlamaktan hiç utanmadim,duygularim,acilarim beni bogdugu zaman hep agladimYine agliyorum?

Sizleri tanimiyorum ama sizlerle paylasmak istiyorumLütfen;bu satirlara bir seven olarak sahip cikin ve lütfen yazili satirlar olarak geçmeyinOkudukça yeryüzünde insanlar neleri yasarmis diyeceksiniz buna eminim

Bir memur ailenin en küçük çocugu olarak babamin tayininin çiktigi bir köye tasindikHuzursuzdum,okulumu bir köy okulunda okumaktansa ,sehirde medenice okumak istiyordumkaydimi yaptirdi babam okulailkokul 4 siniftan basladim köy okulunaBeni bir sinifa verdilerÖğretmen köyde yabanci oldugumu biliyordu ve hangi siraya oturmak istiyorsan otur dedi banaBir kizin yani bostu sadece oraya oturdumHayatimi adadigim,gidisiyle beni bitiren insanla ilk o zaman taniştimismi Altinay idiCocuk yasimda bile onun güzlligi beni çok etkilemistiMasmavigözleri,gamze yanaklari ile arada bir bana dönüp gülüsü,yanliş yazdiğgim notlarimda kendi silgisiyle defterimdeki hatayi silmesi beni o minik yasimda ona bagladiO dönemlerde cocukça bir arkadaslikti Zaman ilerledikçe onsuz tek saniye geçiremiyordumya ben onlara gidip ders çalisiyor, yada o bize geliyorduMükemmel bir paylasimciydiYüregini,sevgisini,dostlugunu daha o yasta vermisti banailkokulu birlikte okuduk ve ayni sirada bitirdikHep onunla hep ona biraz daha alisarak Ortaokula geçtigimizde ailelerimize rica ettik ve bizi ayni okula yazdirdilar, hatta ayni sınıfa,hatta ayni siraya oturmamiz için babalarimiz öğretmenlere adeta yalvardilarBaşarmistikyine ayni siradaydikGeride kalan ilkokul dönemindeki iki yilda anladimki onsuz hayat bana huzur vermiyorduYasimiz olgunlaştikça o beni,ben onu daha çok seviyordumÇocukca baslayan arkadasligimiz sevgiye aska dönüsmüstü ortaokul yillarimiz bitmek üzereykensehir merkezindeAilelerimiz liseye geçtiğimiz sirada ortak bir karar aldilarBuna göre tek ev kiralayacak ikimiz ayni evde kalacaktikAnnemde bizimle kalacaktiAllahim o karar bize iletildiğinde dakikalarca sarmaş dolaş kutlamistik bunuOna a sik olmustumAyni duygulari oda paylaiyiordu ve bunu farkeden ailelerimiz okul bittiginde evlendirelim diye karar almıilardi bileOna tapiyordum artikHasa allaha sirk kosar gibi günah islercesine seviyordumilk elini tuttugumda sakin bir daha birakma demistim Yanaklari kizarmisti,utanmiş ve basini önüne ! egmis,gülümsemis ve elimi siki siki kavramistiArtik hergün elele tutuşup okula gidiyor okuldan çikarken elele dolasiyor geziyor öyle gidiyorduk evimizeArada bir elleri terler ve her terleyiste elini elimden kurulamak için çekerdiBunu her yaptiginda kizar elimi birakma diye azarlardim,hep tamam tamam diyerek gülümser ve hizla elini avucuma sokustururdu Hersey harikaydi,dünya cennet gibiydi gözümüzdeYillar akip gidiyordu mutluluk içindeNihayet liseyide bitirmek üzereydikkarne dönemi gelmistiKarnelerimizi aldik hiç kirigimiz yoktuSevinçle sarildik birbirimize elimi tuttubunu kutlamak icin bir cafeye gidip cola icerek kutlayacaktikOkulun az ilerisinden geçen bir çakil yol vardiHer zaman toz duman içinde olurduçakillarla kapliydiO yolun benim ve ölürcesine sevdigim insanin ayrilmasinda bu kadar rol oynayacagini bilsem hiç girermiydik o yolaNeler vermezdim o yolu yürümemek için Eli yine elimdeydi,ansizin elini çekti,terlemisti yine eliSanirim dört adim atmistimDönüp yine azarlayacaktimÇünkü hem elimi birakmis,hemde geride kalmistiDönüp baktigimda Dünya basima yikildiSanki gökkubbenin altinda kaldimyerdeydi ve yüzünden kan fiskiriordune yapacagimi bilemedim üzerine kapandim yüzüne yapismis saçlarini kaldirdigimda hayatimıibitiren o görüntüyle karsilastimBasi kesilmis bir tavuk gibi çirpiniyorduSuratina bir taş parçasi biçak gibi saplanmisti ve bakmaya doyamadadigim mavi gözlerinden biri akmistiSuratinin yarisi yoktuHirliyordu bana biseyler demek istiyor kanla kapli diğer gözünü temizleyerek bana biseyler demeye çalisiyorduYoldan geçen bir kamyonun tekerinin altindan firlayan bir tas suratina saplanmistiÖlürcesine bir aski,gelecegimizi kibrit büyüklügünde bir tas parçasinin bitireceğini bilemezdimDonuk donuk hiç konusamadan yüzüne bakmaktan baska bisey yapamiyordumEllerini tuttum kaldirdim basini gögsüme dayada ve elimi siki siki tuttuAkan kan ellerimize damliyorduYoldan geçen bir araba durmuş bizi seyrediyordu,hastaneye yetistirelim dediimde kanli oldugu için almadi ve kaçti gittiKimse arabaya almiyorduçevreme bakip yardim eden demekten,ona dönüp seni seviyorum,beni birakma,dayan demekten baska bisey yapamiyordumiki dakikalik bir çirpinistan sonra kucagimda öldüCennet olan Dünya 5 dakikada cehenneme döndüTam dokuz yil oldu onu yitireliKendime olan güvenimi yitirdimArtik kimseyi sevemem,kimsede beni sevemez korkusundan kurtaramiyorum kendimiBitkisel hayatta gibiyimTek elimde kalan bu netbu net araciligiyla sizinle paylaşmak istedimYitiren,yada ben yitirenle paylaşmak isteyen herkese elleri terlese bile ellerimi birakmamalari sartiyla elimi uzattim

Dost,kardes,arkadas ne olursaniz olun ama elimi birakmayin

Size sesleniyorum, elimi birakmayin lütfen?

SEVGİNİZİ SAKLAMAYIN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com