Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Bunları Biliyor Musunuz ?

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aday, girmeye, guınness, kitabına, oldu, oruçla, rekorlar, tuttuğu, yıldır

18 Yıldır Tuttuğu Oruçla Guınness Rekorlar Kitabına Girmeye Aday Oldu

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

18 Yıldır Tuttuğu Oruçla Guınness Rekorlar Kitabına Girmeye Aday Oldu

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir esnaf, okul yıllarında alay konusu olduğu aşırı kilolarından kurtulmak için başlattığı diyeti oruca çevirdi 6 bin 242 gün oruç tutan esnaf hem 155 kilodan 75 kiloya düştü hem de Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmeye aday oldu Gölcük ilçesinde market işleten Osman Ay, 18 yıldan beri oruç tutuyor 6 bin 242 günden beri oruç tutan Osman Ay, spor da yaparak 155 kilodan 75 kiloya kadar düştü Kiloları yüzünden arkadaşlarının kendisiyle dalga geçtiğini belirten Ay, "Ortaokul yıllarında gezi yapmak için İstanbul’a gitmiştik Orada tüm arkadaşlarım tartılmak istedi Sıra bana gelince tartıcının, ’Ekmeğime mani mi olacaksın?’ demesi beni hırslandırdı O günden sonra yaklaşık 2 hafta boyunca diyet yaptım Daha sonra diyeti oruca

çevirdim ve o gün bugündür oruç tutuyorum 155 kilo olarak başladım, şu anda 75 kiloya indim Bende alışkanlık haline gelen orucu kesinlikle bırakmıyorum Birkaç kere ara vermeyi denedim fakat o zaman da baş ağrısı ve vücudumda kırgınlık oluşuyor Orucun yanında spor da yaparak kendime dikkat ediyorum" dedi

Osman Ay, 6 bin 242 günden beri tuttuğu oruçla Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için aday olduğunu da sözlerine ekledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com