Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
basit, mutlu, mutluluğun, olabilmenin, sırları

Mutluluğun Ve Mutlu Olabilmenin Basit Sırları

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutluluğun Ve Mutlu Olabilmenin Basit Sırları

mutluluğun altın sırları - mutlu olmak için neler yapılmalı - mutluluk

Mutluluğun ve Mutlu Olabilmenin Basit Sırları

Kişisel gelişim Konulu Yazılarımızda bugün sizlere Mutluluğun ve Mutlu Olmanın Basit ve Kolay yollarını kısaca sunuyoruzAma şunu unutmamakta yarar varki mutluluk insanların içinde ve yüzündeki gülümseyişteki gizlidir Gelin hayata biraz daha gülümseyerek bakın, sabretmeyi ve sinirlenmeden olaylara bakmayı öğrenin Neyse duyuyorum çok konuşma dediğinizi Ben susuyorum artık uzman görüşü sunalım size

Huffington Post blogger Joe Robinson son Rochester Üniversitesi bilim adamları son araştırmasında mutsuzluğun üç temel psikolojik ihtiyaçlarından kaynaklandığını açıkladı

İŞTE MUTLULUĞUN ÜÇ SIRRI

Bağımsız olma: Bireylerin ev veya iş ortamlarında birilerinin baskısı altında olmadan özgürce kendi iradelerince hareket etmek istemeleri mutlu olmalarını sağlıyor

Yetkinlik yani yeterlilik: Bireyin hayatında bir şeylere başlaması ve kendini yetenekli görmesi onun için ikinci en büyük mutluluk kaynağı

İlişkiler: Başkalarıyla kurduğu samimi ilişkiler hayatını olumlu yönde etkiler, onu daha mutlu kılar

Tabi ki mutluluk nedenleri herkes için çok farklı olabilir Ancak bu üçünden biri eksik olduğunda kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com