Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
herşeye, iyimser, yaklaşmak

Herşeye İyimser Yaklaşmak

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Herşeye İyimser Yaklaşmak



iyimserlik - olumlu yaklaşım - karamsar olmamak



Daima her şey için iyimser bir bakış açısına sahip ol ve tüm karamsarlık olumsuzluğu kendinden uzaklaştır Yaşamda pek çok harika insan, harika şeyler ve harika deneyimlerle çevrelenmiş durumdasın Neden her şeyi oluruna bırakıp, tatsız, mutsuz ve zor olan ne varsa azat edip, o harika insanlara şeylere ve deneyimlere odaklanıp, onlar için şükran duymayasın? Yaklaşımın ve bakış açınla , yaşamda en iyi ya da en kötü olanı kendine çekersin Bu nedenle, eğer koşullarını, yaşamı ya da insanları başına gelen talihsizlikler için suçluyorsan, içine dönüp bak ve yaklaşımını değiştirmek için ne yapabileceğini gör Sen bunu yapmaya başladıkça, yavaş yavaş değişimlerin gerçekleştiğini göreceksin ve ne kadar değerli olduğunu, yaşamın gerçekten ne kadar harika olduğunu fark etmeye başlayacaksın Hayatta olmak, olduğun yerde olmak, yaptığını yapmak, pek çok harika şey ve insanla çevrelenmiş olmak ne büyük bir neşe kaynağı ve ayrıcalık! Hemen şimdi onları aramaya başla Onlar, işte tam oradalar bu nedenle çok uzaklara bakmana gerek olmayacak


alıntı


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.