![]() |
Hepsi Ödenmiştir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hepsi ÖdenmiştirHepsi Ödenmiştir Yazısı - Çelebi Çağlayan Hepsi Ödenmiştir - Çelebi Çağlayan Yazısı Hepsi ödenmiştir! Evin küçük oğlu elindeki kâğıdı annesine uzattı ![]() Bu hafta odamı temizlediğim için: 1 TL Alışverişe gittiğim için: 1 TL Küçük kardeşime baktığım için: 1 TL Çöpü döktüğüm için: 1 TL İyi bir karne getirdiğim için: 5 TL Bahçeyi temizlediğim için: 2 TL Toplam borç: 11 TL Annesi umutla gözlerinin içine bakan oğluna gülümsedi ![]() Eline bir kalem aldı, kâğıdın arka yüzünü çevirdi ve şunları yazdı: Seni dokuz ay karnımda taşıdım: Bedava, Hasta olduğunda başını bekledim, elimden geleni yaptım: Bedava, Yıllar boyu değişik nedenlerle senin için gözyaşı döktüm: Bedava, Senin için geceler boyu kaygı duyup, uykusuz kaldım: Bedava, Oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım: Bedava, Giysilerini yıkadım, ütüledim: Bedava ![]() Ve oğlum bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün Çünkü gerçek sevgi bedavadır ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra annesinin elinden kalemi aldı ve kâğıda büyük harflerle şunları yazdı: “HEPSİ ÖDENMİŞTİR” ![]() * “Kim bilir bizler neler borçluyuz annelerimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir arkadaşım anlatmıştı , “Bir gün, gecenin bir yarısı saat 01:30 civarları telefonu çalmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çelebi ÇAĞLAYAN “Hayatınıza Yön Verecek 101 SÖZ 101 ÖYKÜ kitabının yazarı” |
![]() |
![]() |
|