|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başarılı, bölüm, dizisi, inanan, olabileceğinize, yazı, şehirde |
![]() |
Sizin Bu Şehirde Daha Başarılı Olabileceğinize İnanan Biri Var Yazı Dizisi Bölüm 5 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizin Bu Şehirde Daha Başarılı Olabileceğinize İnanan Biri Var Yazı Dizisi Bölüm 5HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR MÜMİN SEKMAN LÜTFEN BU YAZIYI DİKKATLİCE OKUYUN VE GERÇEKTEN BAŞARILI OLMASINI İSTEDİĞİNİZ HERKESLE PAYLAŞIN BEN MÜMİN SEKMAN'IN HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR KİTABINI YAZI DİZİSİ OLARAK HAZIRLIYORUM DÜZENLİ OLARAK SİZLERE GÖNDERECEĞİM ![]() (BEN BU KİTABI 2 ![]() ![]() Sizin Cam Tavanınız Ne Kadar Yüksek? Cam tavanınızın yüksekliğini şimdi tespit etmeye ne dersiniz? Soru basit : ?Hayatta yükselebileceğinizi sandığınız en üst nokta neresi? Varsayalım bir şirkette satış elemanısınız ![]() ![]() Ne ilginçtir ki, pirelerin ilk başta kaçabileceklerine inançları vardı ama imkânları yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() Özetle, başarısız başarı denemelerimiz hayal gücümüzü hadım ediyor ![]() ![]() ![]() Bu deneyden mesai saati, maaş bordrosu, koltuk taksitleri, okul servis ücretleri arasında sıkışıp kalmış ?sanayi tipi Türk? hayatına çıkarılacak dersler nelerdir? Bu sorunun cevabı bu kitabın konusudur ![]() |
![]() |
![]() |
|