![]() |
Alçak Adam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alçak AdamAlçak Adam 2001 - Alçak Adam Filmi - Alçak Adam Film Konusu - Alçak Adam Oyuncuları - Film Tanıtım - Nostalji Yönetmen Bobby Farrelly, Peter Farrelly Senarist Sean Moynihan, Peter Farrelly, Bobby Farrelly Müzik Sheryl Crow Oyuncular Gwyneth Paltrow,Jack Black,Jason Alexander,Joe Viterelli Görüntü yönetmeni Russell Carpenter Kurgu Brian De Esch,Christopher Greenbury Yapım yılı, ülkesi 2001, ABD Amerika Birleşik Devletleri Tür Dram, Komedi, Romantik Gösterim tarihi 19 Nisan 2002 Yapım şirketi 20th Century Fox Alçak Adam-Shallow Hal, 2001 yapımı, yönetmenliğini Bobby Farrelly ve Peter Farrelly kardeşlerin yaptığı film ![]() ![]() ![]() Hal, Steve Shanahan'ın sahibi olduğu bir şirkette sıradan bir görev yapmaktadır ![]() ![]() ![]() Bir gün asansörde kapalı kaldıkları sırada bir medyum, Hal'a yardım etmek amacıyla onu hipnotize eder ve insanların dış güzellikleri yerine iç güzelliklerini görme yetisi verir ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşı Mauricio durumu kavradığında Hal'ı bu aşktan kurtarmaya çalışır ve hipnozu bozar ![]() ![]() ![]() ![]() Film hakkında bilgiler * Film, 2002 yılı Gençliğin Seçimi Ödüllerinde (Teen Choice Award) en iyi aktör, en iyi aktris ve en iyi komedi filmi dallarında aday oldu ![]() * Film afişlerinde; o Anlatılmış en büyük aşk hikâyesi ![]() ![]() o Siz sığ bir adam mısınız? (Are You A Shallow Guy?) tanıtım sloganları kullanıldı ![]() * Hal ve Mauricio arasında geçen bir diyalog; o Hal: Peki, dünyada istediğin en güzel kadının kim olduğunu düşünüyorsun? o Mauricio: Süper Kadın (Wonder Woman) ![]() o Hal: Tamam ![]() ![]() ![]() ![]() o Mauricio: Sorun olmazdı ![]() ![]() o Hal: Anla! Rosemary'de gördüğüm bu işte! Başkalarının ne gördüğü umrumda değil! o Mauricio: Haklısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|