![]() |
Dişi Kovboylar Da Hüzünlenir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dişi Kovboylar Da HüzünlenirDişi Kovboylar da Hüzünlenir 1993 - Dişi Kovboylar da Hüzünlenir Filmi - Dişi Kovboylar da Hüzünlenir Film Konusu - Dişi Kovboylar da Hüzünlenir Oyuncuları - Dişi Kovboylar da Hüzünlenir Film Tanıtım - Dişi Kovboylar da Hüzünlenir Nostalji Filmi Yönetmen Gus Van Sant Yapımcı Laurie Parker Senarist Kitap, Tom Robbins Senaryo Gus Van Sant Oyuncular Uma Thurman,Keanu Reeves,Lorraine Bracco,Pat Morita,Rain Phoenix,John Hurt Müzik k ![]() ![]() Ben Mink Görüntü yönetmeni John J ![]() Eric Alan Edwards Kurgu Curtiss Clayton Stüdyo Fine Line Features Türü Komedi, Dram Yapım yılı 1993, ABD Çıkış tarih(ler)i 20 Mayıs 1994 (ABD) - 21 Ekim 1994 (Türkiye) Bütçe 8 ![]() ![]() Dişi Kovboylar da Hüzünlenir 1976 tarihli aynı isimli Tom Robbins romanının sinema uyarlamasıdır ![]() Sissy Hankshaw (Thurman) normalden çok uzun olan baş parmaklarına sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Film Hakkında Gus Van Sant film için Benim Güzel Idaho'm'daki yapım ekibinde büyük değişiklikler yapmamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|