Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dogma

Dogma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dogma

Dogma 1999 - Dogma Filmi - Dogma Film Konusu - Dogma Oyuncuları - Dogma Film Tanıtım - Dogma Nostalji Filmi

Yönetmen Kevin Smith

Yapımcı Kevin Smith,Scott Mosier

Senarist Kevin Smith

Oyuncular Ben Affleck,George Carlin,Matt Damon,Linda Fiorentino,Salma Hayek

Jason Lee,Jason Mewes,Alan Rickman,Chris Rock,Bud Cort,Alanis Morissette

Jeff Anderson,Brian O'Halloran,Janeane Garofalo,Betty Aberlin,Dwight Ewell

Guinevere Turner,Bryan Johnson,Walter Flanagan,Kevin Smith

Müzik Howard Shore

Dağıtıcı Lions Gate Films

Yapım yılı 1999, ABD

Çıkış tarih(ler)i 12 Kasım 1999

Bütçe 10 milyon ABD $

1999 ABD yapımlı Dogma adlı film cennetden cehenneme yollanılan iki meleğin dünyaya gelmesi ve burada Azrail'le çalışarak tekrar cennete gitmek istemesini konu almaktadır Bir kadınsa seçilmiştir ve o kadın yolda Jay, Sessiz Bob ve Rufus gibi ona yardım edecektir, kadının görevi aynı iki meleği durdurmaktır

Malezya,Singapur ve Türkiye'de sansürlenmiş, gösterime girmemiş, tvlerde gösterilmemiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com