Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, problem

Problem Çocuk 2

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Problem Çocuk 2

Problem Child 2 - Problem çocuk 2 Filmi - Problem çocuk Film serisi - Problem çocuk 2 Filmi Özeti

Yapım: 1991 / ABD

Tür: Aile, Komedi

Yönetmen: Brian Levant

Senaryo: Scott Alexander, Larry Karaszewski

Yapımcı: Robert Simonds

Görüntü Yönetmeni: Peter Smokler

Müzik: David Kitay

Süre: 1 saat 30 dk

Oyuncular

John Ritter

Michael Oliver

Jack Warden

Laraine Newman

Amy Yasbeck

Ivyann Schwan

Konusu:

Junior ve Babası Ben Cold River'tan Mortville'e taşınmışlardır Gayet mutlu bir ilişki içerisindeyken, babasının yeni bir anne bulmak için arayışa geçmesiyle, Junior tekrar bir tehlike oluşturmaya ve babasının randevu girişimlerini baltalamaya, sabote etmeye başlar

Ben okul hemşiresi Annie'ye aşık olur Fakat daha kötü bir durum söz konusudur Annie'nin Trixie isminde Junior'dan daha baş belası bir kızı vardır ve o da tıpkı junior gibi annesinin randevu girişimlerini sabote etmektedir

Bu sırada Ben Lawanda Dumore isimli Mortville'in en zengin kadınıyla karşılaşır Lawanda Ben'e deliler gibi aşık ve Junior'u bağdat ta yatılı bir okula gönderecek kadar tutkuludur Bu durumda Junior'ın biraz yardıma ihtiyacı olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com