![]() |
Munich |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MunichMunich Filmi - Munich Filminin Konusu - Munich Film Oyuncuları - Munich Film Tanıtım - Nostaljik Filmler Yapımcı Kathleen Kennedy Steven Spielberg Barry Mendel Colin Wilson Senarist Tony Kushner Eric Roth Oyuncular Eric Bana Daniel Craig Ciarán Hinds Mathieu Kassovitz Hanns Zischler Geoffrey Rush Ayelet Zurer Michael Lonsdale Mathieu Amalric Gila Almagor Moritz Bleibtreu Müzik John Williams Görüntü yönetmeni Janusz Kaminski Cinsi Sinema filmi Renk Renkli Yapım yılı 2005, ABD Çıkış tarih(ler)i 23 Aralık 2005 Süre 163 dakika Dil İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca ![]() Munich (Münih) yönetmenliğini Steven Spielberg'in üstlendiği 2005 ABD yapımı bir film ![]() ![]() Filmde, 1972 Münih Olimpiyat Oyunları'nda yaşanan ve İsrailli on bir sporcunun ölümüyle sonuçlanan katliam anlatılmaktadır ![]() ![]() Oyuncular Roller Eric Bana Avner Kaufman Daniel Craig Steve Ciarán Hinds Carl Mathieu Kassovitz Robert Hanns Zischler Hans Geoffrey Rush Ephraim Michael Lonsdale Papa Ayelet Zurer Daphna (Avner'in Karısı) Marie-Josée Croze Jeanette (Hollandalı Katil) Yvan Attal Tony Mathieu Amalric Louis Gila Almagor Avner'in Annesi Lynn Cohen Golda Meir Yigal Naor Mahmoud Hamshari Moritz Bleibtreu Andreas |
![]() |
![]() |
|