![]() |
Seni Kalbime Gömdüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Kalbime GömdümSeni Kalbime Gömdüm Filmi - Seni Kalbime Gömdüm Filminin Konusu - Seni Kalbime Gömdüm Film Oyuncuları - Seni Kalbime Gömdüm Film Tanıtım - Nostalji Filmler "Seni Kalbime Gömdüm" Yönetmen Feyzi Tuna Yapımcı Altan Günbay Senarist Feyzi Tuna Selim İleri (roman) Oyuncular Türkan Şoray Cihan Ünal Müşfik Kenter Ahmet Mekin Neriman Köksal Çolpan İlhan Deniz Türkali Yaman Okay Altan Günbay Müzik Erkan Esenboğa Görüntü yönetmeni Muzaffer Turan Stüdyo Tunç Film Cinsi Sinema filmi Türü Dram, dugusal Renk Renkli Yapım yılı 1982, Türkiye Çıkış tarih(ler)i 1 Ekim 1982 Dil Türkçe ![]() Güçlü oyuncu kadrosuyla 1980'li yıllarda ses getiren filmlerden olan Seni Kalbime Gömdüm, döneminin, sıradanlıktan çıkan filmlerinden olup, yönetmen Feyzi Tuna'nın sınıflararası ilişkileri anlattığı önem verdiği yapıtlarındandır ![]() Konusu Ege'li pamuk üreticisi zengin bir ailenin kızı olan Eylül (Türkan Şoray), bir tekstil fabrikatörü olan Haşmet'le (Müşfik Kenter), onaltı yıldır evliliğini sürdürmektedir ![]() ![]() Eşiyle arasına hergün daha çok bir uçurum girmesini hissederek, çıkmaza düşen Eylül, Bodrum'a tatile gider ![]() ![]() ![]() Ali'yle mutluluk hayalleri peşindedir ![]() ![]() Kadrosu Oyuncu Rolü Türkan Şoray Eylül Cihan Ünal Ali Müşfik Kenter Haşmet Ahmet Mekin Hilmi Neriman Köksal Hilmi'nin Eşi Çolpan İlhan Şermin Deniz Türkali Ayla Yaman Okay Refik Altan Günbay Banker Feray |
![]() |
![]() |
|