![]() |
Benim Güzel İdaho'm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Güzel İdaho'mBenim Güzel Idaho'm Filmi - Benim Güzel Idaho'm Filminin Konusu - Benim Güzel Idaho'm Film Oyuncuları - Benim Güzel Idaho'm Film Tanıtım - Nostaljik Filmler My Own Private Idaho Yönetmen Gus Van Sant Yapımcı Laurie Parker Senarist Henry IV William Shakespeare Senaryo Gus Van Sant Oyuncular River Phoenix Keanu Reeves William Richert Rodney Harvey Flea Udo Kier Chiara Caselli Müzik Bill Stafford Görüntü yönetmeni John J ![]() Eric Alan Edwards Kurgu Curtiss Clayton Stüdyo Fine Line Features Cinsi Sinema filmi Türü Dram Renk Renkli Yapım yılı 1991, ABD Çıkış tarih(ler)i 18 Ekim 1991 Süre 102 ![]() Dil İngilizce Bütçe $2,500,000 Dolar ![]() Benim Güzel Idaho'm (Orijinal adı My Own Private Idaho) 1991 yapımı bir Gus Van Sant filmidir ![]() ![]() Mike (Phoenix) ve Scott (Reeves) sokaklarda yaşayan iki gençtir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Van Sant yazdığı senaryoyu bir çok film şirketine göndermiş ancak kabul ettirememiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyuncular River Phoenix ![]() ![]() ![]() ![]() Keanu Reeves ![]() ![]() ![]() ![]() James Russo ![]() ![]() ![]() ![]() William Richert ![]() ![]() ![]() ![]() Rodney Harvey ![]() ![]() ![]() ![]() Chiara Caselli ![]() ![]() ![]() ![]() Michael Parker ![]() ![]() ![]() ![]() Jessie Thomas ![]() ![]() ![]() ![]() Flea ![]() ![]() ![]() Grace Zabriskie ![]() ![]() ![]() ![]() Tom Troupe ![]() ![]() ![]() ![]() Udo Kier ![]() ![]() ![]() ![]() Sally Curtice ![]() ![]() ![]() ![]() Robert Lee Pitchlynn ![]() ![]() ![]() ![]() Mickey Cottrell ![]() ![]() ![]() ![]() Wade Evans ![]() ![]() ![]() ![]() Vana O'Brien ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|