![]() |
Mesela yani.. |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Mesela yani..Mesela yani Bir sabah uyaniyoruz ve bir bakiyoruz ki dünya sular altinda kalmis ![]() üstünde kalan tek kara parçasi var; o da Türkiye ![]() Türk'ten baska kimse kalmamis ![]() Ilk tepkiler ne olurdu dersiniz? Buyurun bakalim: - Amma balik yeriz artik be! - "Türk'ün Türk'ten baska dostu yok" derlerdi de inanmazdim ![]() - Ulan tam da 'Uluslararasi Iliskiler' bölümünü kazanmistik ![]() bak! - Artik ne ihracat kaldi ne de ithalat ![]() ![]() ![]() açigi filan sifirladik ![]() ![]() ![]() - Ülke olmak için ilk basvuran ilimiz Yalova oldu ![]() - Tarkan'in Ingilizce albümü raflarda kaldi ![]() ![]() ![]() - Bakanlar Kurulu karari ile sularimiz 12 bin mile çikarildi ![]() ![]() ![]() - Piyasaya sahte dolar ve Euro sürmekten tutuklanan kalpazanlar kendileriyle dalga geçen polislere saldirdi ![]() ![]() ![]() - Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa Cumhurbaskani Jack Chirak, T ![]() ![]() ![]() alinmasi için referandum yapilacak ![]() ![]() ![]() - Stratejik açidan hiçbir önemimiz kalmadi,ama artik ne önemi var ![]() - Ülkemizde bulunan yabanci turistler "Ne is olsa yaparim abi" diyip is aramaya basladi ![]() - Apo "Atin beni denizlere" deyip sürekli agliyor komutanim! ![]() ![]() ![]() - Heyyooo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be ![]() ![]() - Ulan simdi isin yoksa 4 yilda bir Olimpiyat düzenle
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() Ulan tam da 'Uluslararasi Iliskiler' bölümünü kazanmistik ![]() bak! çok güzel bi paylaşım olmuş tşklr
|