![]() |
Vadim O Kadar Yeşildi Ki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vadim O Kadar Yeşildi KiVadim O kadar Yeşildi ki Filmi - Vadim O kadar Yeşildi ki Filminin Konusu - Vadim O kadar Yeşildi ki Film Oyuncuları - Film Tanıtım - Nostaljik Filmler Vadim O kadar Yeşildi ki How Green Was My Valley Yönetmen John Ford Yapımcı Darryl F ![]() Senarist Philip Dunne, hikâye: Richard Llewellyn Oyuncular Walter Pidgeon Maureen O'Hara Anna Lee Donald Crisp Roddy McDowall Müzik Alfred Newman Görüntü yönetmeni Arthur C ![]() Kurgu James B ![]() Dağıtıcı 20th Century Fox Cinsi Sinema filmi Renk Siyah beyaz Yapım yılı 1941,ABD Süre 118 dakika Dil İngilizce ![]() Vadim O Kadar Yeşildi ki (İngilizce: How Green Was My Valley) 1941 yılı ABD yapımı film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1993 yılında Amerika Birleşik Devletleri Kongre Kütüphanesi tarafından "kültürel, tarihi ve estetik olarak önemli" filmler arasına seçilerek ABD Ulusal Film Arşivi'nde muhafaza edilmesine karar verilmiştir ![]() Oyuncular Walter Pidgeon Bay Gruffydd Maureen O'Hara Angharad Morgan Anna Lee Bronwyn, Ivor'un karısı Donald Crisp Gwilym Morgan Roddy McDowall Huw Morgan John Loder Ianto Morgan Sara Allgood Beth Morgan Barry Fitzgerald Cyfartha Patric Knowles Ivor Morgan Morton Lowry Bay Jonas Arthur Shields Bay Parry Ann E ![]() Frederick Worlock Dr ![]() Richard Fraser Davy Morgan |
![]() |
![]() |
|