Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
jodi, rab

Rab Ne Bana Di Jodi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rab Ne Bana Di Jodi

Rab Ne Bana Di Jodi Filmi - Rab Ne Bana Di Jodi Filminin Konusu - Rab Ne Bana Di Jodi Film Oyuncuları - Film Tanıtım - Nostaljik Filmler

Rab Ne Bana Di Jodi
Yönetmen Aditya Chopra
Yapımcı Yash Raj Films
Senarist Aditya Chopra
Oyuncular Shahrukh Khan
Anushka Sharma
Vinay Pathak
Müzik Salim-Sulaiman
Stüdyo Yash Raj Films
Dağıtıcı Yash Raj Films
Cinsi Bollywood
Türü Komedi, Aşk, Hüzün
Renk Renkli
Yapım yılı 2008, Hindistan
Çıkış tarih(ler)i 12 Aralık 2008
Süre 167 dakika
Dil Hintçe

Rab Ne Bana Di Jodi (Hintçe: - रब ने बना दी जोडी, Tercümesi: Bu Çifti Tanrı birleştirdi) 2008 senesinde çevrilen bir Hint Filmidir Senarist ve Yönetmen Aditya Chopra'dır ve yapımcılığını tanınan Yash Raj Film'i üstlenmiştir Film, Hindistan'ın Pencap eyaletinin en büyük şehri ve Sihlerin dini merkezi olan Amritsar'da 16 Mayıs 2008-Kasım 2008 tarihleri arasında çekilmiştir Başrollerini Hint Filmlerinin en ünlü aktörü Shahrukh Khan, Film dünyasina yeni adım atan manken Anuska Sharma ile paylaşmaktadır Rab Ne Bana Di Jodi, dünyanın çeşitli yerlerinde 12 Aralık 2008 tarihinde ilk kez vizyona girmiştir

Bu Filmde, Shahrukh Khan tek kişiyi iki ayrı karakter olarak oynamaktadır Aslında çok saf ve iyi kalpli, sıradan bir Büro Memuru Surinder Sahni rolünü canlandırmaktadır Fakat filmin ilerleyen bölümlerinde Raj Kapoor adı altında aynı kişiyi değişik karakterle oynamaktadır Anuskha Sharma ise cok çılgın, dans etmeyi seven ve sevecen fakat filmin ilerleyen zamanlarında aşka inancını kaybetmiş, hayata küsmüş bir karakteri canlandırmaktadır

Oyuncular
Aktör Rol
Shahrukh Khan Surinder Sahni/Raj Kapoor
Anushka Sharma Tania Gupta
Vinay Pathak Balwinder "Bobby" Khosla

"Phir Milenge Chalte Chalte" şarkısında özel konuk olan ünlü aktörler

Kajol
Bipasha Basu
Lara Dutta
Preity Zinta
Rani Mukerji

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com