Rab Ne Bana Di Jodi |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rab Ne Bana Di JodiRab Ne Bana Di Jodi Filmi - Rab Ne Bana Di Jodi Filminin Konusu - Rab Ne Bana Di Jodi Film Oyuncuları - Film Tanıtım - Nostaljik Filmler Rab Ne Bana Di Jodi Yönetmen Aditya Chopra Yapımcı Yash Raj Films Senarist Aditya Chopra Oyuncular Shahrukh Khan Anushka Sharma Vinay Pathak Müzik Salim-Sulaiman Stüdyo Yash Raj Films Dağıtıcı Yash Raj Films Cinsi Bollywood Türü Komedi, Aşk, Hüzün Renk Renkli Yapım yılı 2008, Hindistan Çıkış tarih(ler)i 12 Aralık 2008 Süre 167 dakika Dil Hintçe Rab Ne Bana Di Jodi (Hintçe: - रब ने बना दी जोडी, Tercümesi: Bu Çifti Tanrı birleştirdi) 2008 senesinde çevrilen bir Hint Filmidir Senarist ve Yönetmen Aditya Chopra'dır ve yapımcılığını tanınan Yash Raj Film'i üstlenmiştir Film, Hindistan'ın Pencap eyaletinin en büyük şehri ve Sihlerin dini merkezi olan Amritsar'da 16 Mayıs 2008-Kasım 2008 tarihleri arasında çekilmiştir Başrollerini Hint Filmlerinin en ünlü aktörü Shahrukh Khan, Film dünyasina yeni adım atan manken Anuska Sharma ile paylaşmaktadır Rab Ne Bana Di Jodi, dünyanın çeşitli yerlerinde 12 Aralık 2008 tarihinde ilk kez vizyona girmiştir Bu Filmde, Shahrukh Khan tek kişiyi iki ayrı karakter olarak oynamaktadır Aslında çok saf ve iyi kalpli, sıradan bir Büro Memuru Surinder Sahni rolünü canlandırmaktadır Fakat filmin ilerleyen bölümlerinde Raj Kapoor adı altında aynı kişiyi değişik karakterle oynamaktadır Anuskha Sharma ise cok çılgın, dans etmeyi seven ve sevecen fakat filmin ilerleyen zamanlarında aşka inancını kaybetmiş, hayata küsmüş bir karakteri canlandırmaktadır Oyuncular Aktör Rol Shahrukh Khan Surinder Sahni/Raj Kapoor Anushka Sharma Tania Gupta Vinay Pathak Balwinder "Bobby" Khosla "Phir Milenge Chalte Chalte" şarkısında özel konuk olan ünlü aktörler Kajol Bipasha Basu Lara Dutta Preity Zinta Rani Mukerji |
|