![]() |
My Name İs Khan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() My Name İs KhanMy Name Is Khan Filmi - My Name Is Khan Filminin Konusu - My Name Is Khan Film Oyuncuları - Film Tanıtım - Nostaljik Filmler My Name Is Khan Yönetmen Karan Johar Yapımcı Karan Johar, Shahrukh Khan Senarist Karan Johar, Shibani Bathija Dialog : Niranjan Iyengar, Shibani Bathija Oyuncular Shahrukh Khan Kajol Jimmy Shergill Sonya Jehan Zarina Wahab Tanay Chheda Parvin Dabas Arif Zakaria Sheetal Menon Arjun Mathur Müzik Shankar-Ehsaan-Loy Stüdyo Dharma Production Dağıtıcı Dharma Production Cinsi Bollywood Türü Drama Renk Renkli Yapım yılı 2009, Hindistan Çıkış tarih(ler)i 26 Ocak 2010 Ülke Hindistan Hindistan Dil Hintçe, Ingilizce Diğer adları MNIK ![]() My Name Is Khan (Hintçe: माई नेम इज़ खान, Türkçe: Benim adım Khan) 2010 senesinde vizyona giren Hint Filmidir ![]() ![]() ![]() ![]() Oyuncular Aktör Rol Shahrukh Khan Rızvan Khan Tanay Chheda Rızvan Khan (çocukluğunu) Kajol Mandira Khan Jimmy Shergill Bilal Khan Sonya Jehan Arif Zakaria Faisal Rahman Zarina Wahab Rızvan'ın annesi Parvin Dabas Sheetal Menon Radha, Rızvan Khan'ın terapisti Arjun Mathur |
![]() |
![]() |
|