Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astronotlar, genç

Genç Astronotlar

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Genç Astronotlar

Genç Astronotlar Filmi - Genç Astronotlar Filminin Konusu - Genç Astronotlar Film Oyuncuları - Genç Astronotlar Filmi Afişi - Film Tanıtım - Nostalji Filmler

Explorers

Film Afişi
Yönetmen Joe Dante
Yapımcı David Bombyk
Edward S Feldman
Senarist Eric Luke
Oyuncular River Phoenix
Ethan Hawke
Jason Presson
Müzik Jerry Goldsmith
Görüntü yönetmeni John Hora
Kurgu Tina Hirsch
Stüdyo Paramount Pictures
Cinsi Sinema filmi
Türü Bilimkurgu, Macera
Renk Renkli
Yapım yılı 1985, ABD
Çıkış tarih(ler)i 12 Temmuz 1985
Süre 109 dk
Dil İngilizce
Bütçe 8000000 $

Genç Astronotlar 1985 tarihli bir bilimkurgu filmidir Joe Dante tarafından yönetilen bu filmin başrollerinde River Phoenix, Ethan Hawke ve Jason Presson oynamaktadır
Konu

Ben Crandall (Hawke) uzaylılarla ilgilenen bir çocuktur Bir gün rüyasında bir uzay aracı görür ve uyandığında onu tasarlamaya başlar Okul arkadaşı zeki Wolfgang (Phoenix) ona yardım etmektedir Çıkan bir kavga sonucu Ben, mahalleye yeni taışnan Darren (Presson) ile arkadaş olur ve üçlü uzay gemisi çalışmalarına devam ederler Çalışmalar ve denemelere sonucu aracı uzaya çıkarmayı başarırlar

Bilgiler

Film daha sonra ünlü oyuncu olacak Hawke ve Phoenix'in ilk sinema filmleridir Filmin efektleri George Lucas'ın şirketi Industrial Light and Magic tarafından yapılmıştır Filmde de çocukların izlediği bir bilimkurgu filminin kahramanının adı Starkiller'dır "Starkiller" ise George Lucas'ın Star Wars filmlerinin kahramı Luke Skywalker için ilk düşündüğü soyadıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com