![]() |
Doom |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DoomDoom Filmi - Doom Filminin Konusu - Doom Film Oyuncuları - Film Tanıtım - Nostaljik Filmler Doom Yönetmen Andrzej Bartkowiak Yapımcı Lorenzo Di Bonaventura John Wells Senarist Wesley Strick Dave Callaham Oyuncular Karl Urban Doug Jones Ian Hughes Daniel York Sara Houghton Dhobi Oparei Ben Daniels Müzik Clint Mansell Görüntü yönetmeni Tony Pierce-Roberts Stüdyo Di Bonaventura Pictures Cinsi Sinema filmi Türü Bilim kurgu filmi Aksiyon Korku Video Oyunu Renk Renkli Yapım yılı 2005 ABD ABD Almanya Almanya Çek Cumhuriyeti Çek Cumhuriyeti İngiltere İngiltere Çıkış tarih(ler)i ABD 21 Ekim 2005 Türkiye 21 Ekim 2005 Süre 100 dk ![]() Dil İngilizce Japonca Bütçe 60 million $ Hasılat 55,987,321 $ ![]() Doom sinema filmi 2005 yılında, Wesley Strick ve Dave Callaham tarafından kaleme alınmış, Andrzej Bartkowiak tarafından yönetilmiş bir filmdir ![]() ![]() Oyuncu Kadrosu Aktör/Aktrist Rolü Dwayne Johnson Çavuş (The Rock - Sarge) Karl Urban John Grimm ( Death Angel ) Rosamund Pike Samantha Grimm Ben Daniels Keçi Razaaq Adoti Dük (Raz Adoti) Richard Brake Onbaşı Dean Portman Al Weaver Çocuk (Orjinali The Kid) Dexter Fletcher Pinky Brian Steele Cehennem Şovalyesi (Hell Knight) / Curtis Stahl Deobia Oparei Destroyer (DeObia Oparei) Yao Chin Mac Robert Russell Dr ![]() Daniel York Teğmen Huengs Ian Hughes Sanford Crosby Sara Houghton Dr ![]() |
![]() |
![]() |
|