![]() |
Mirasçılar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MirasçılarFilmi - Mirasçılar Filminin Konusu - Mirasçılar Film Oyuncuları - Mirasçılar Film Tanıtım - Nostaljik Filmler Mirasçılar Bloodline Yönetmen Terence Young Yapımcı Sidney Beckerman David V ![]() Senarist Laird Koenig Sidney Sheldon (roman) Oyuncular Audrey Hepburn Ben Gazzara James Mason Irene Papas Maurice Ronet Romy Schneider Omar Sharif Müzik Ennio Morricone Görüntü yönetmeni Freddie Young Kurgu Bud Molin Stüdyo Paramount Pictures Dağıtıcı Paramount Pictures Cinsi Sinema filmi Türü Suç, gerilim, psikolojik Renk Renkli Yapım yılı 1979 Çıkış tarih(ler)i 29 Haziran 1979, ABD Ekim 1983, Türkiye Süre 116 dakika Ülke ABD ABD Almanya Batı Almanya Dil İngilizce Bütçe $ 12 Milyon Hasılat $ 5 ![]() Diğer adları Mirasçılar (Türkiye) Liés par le Sang(Fransa) Linea di Sangue (İtalya) Lazos de Sangre (İspanya) Blutspur (Almanya) Bloodline (ABD) Sidney Sheldon's Bloodline ![]() Senaryosunu, Amerika'lı yazar Sidney Sheldon'ın 1977 tarihli aynı adlı romanından Laird Koenig'in uyarlayıp yazdığı filmi İngiliz yönetmen Terence Young yönetmiştir ![]() ![]() ![]() Filmde çok uluslu büyük bir ilaç firmasının kurucu başkanının başta kaza sanılan ölümünden sonra mirası devralan kızının da şirketi ele geçirmek isteyen güçler tarafından hedef alınması konu edilir ![]() ![]() ![]() ![]() Oyuncu kadrosu Ben Gazzara filmin bir sahnesinde Oyuncu Rolü Audrey Hepburn Elizabeth Roffe Ben Gazzara Rhys Williams James Mason Sir Alec Nichols Claudia Mori Donatella Irene Papas Simonetta Palazzi Michelle Phillips Vivian Nichols Maurice Ronet Charles Martin Romy Schneider Hélène Martin Omar Sharif Ivo Palazzi Beatrice Straight Kate Erling Gert Fröbe Dedektif Max Hornung Wolfgang Preiss Julius Prager Marcel Bozzuffi Siyah elbiseli adam |
![]() |
![]() |
|