![]() |
Gecenin Kanatları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gecenin KanatlarıGecenin Kanatları - Gecenin Kanatları Filmi - Gecenin Kanatları 2009 - Gecenin Kanatları Film Tanıtım - Beren Saat - Mahsun Kırmızıgül - Yavuz Bingöl - Gecenin Kanatları Gösterimi Yapımcılığını Murat Tokat’ın yaptığı ve 2009 yılının en iddialı filmi olan Gecenin Kanatları dev kadrosuyla yakında çekimlerine başlıyor ![]() ![]() ![]() Bu yılın en iddialı filmlerinden biri olan Gecenin Kanatları bir dram-aşk filmi ![]() ![]() ![]() MURAT ÜNALMIŞ: Çok büyük bir aşk hikayesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEREN SAAT: Benim adıma Gece’yi oynamak zorlu bir sınav olacak ![]() ![]() ![]() YAVUZ BİNGÖL: Ali Rıza’yı oynamak belleğimi tazeleyecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALPER KUL: Maslak, plazalar ve Küçük Armutlu’yu ayıran caddede sıkışıp kalmış hayatları olan gerçek hikayeleri anlatıyoruz ![]() ![]() ERKAN PETEKKAYA: Heyecanlıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TEOMAN KUMBARACIBAŞI: Büyük acılardan ve kendi yalın tercihlerimizle beyaz perdede hesaplaşmanın zamanı geçiyor derken bu filmde görev almak heyecan verici ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gecenin Kanatları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gecenin KanatlarıGecenin Kanatları 2009 Gösterim Tarihi: 11 Aralık 2009 Oyuncular: Beren Saat,Murat ünalmış,Erkan Petekkaya,Yavuz Bingöl Murat Kul,Teoman Kumbaracıbaşı,Arif Erkin,Cezmi Baskın Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül, Serdar Akar Senaryo: Mahsun Kırmızıgül, Ahmet Küçükkayalı Yapımcı:Murat Tokat Görüntü Yönetmeni: Mustafa Kuşçu Müzik: Mahsun Kırmızıgül, Yıldıray Gürgen Tür: Dram, Politik, Romantik, Suç Yapım: 2009 ~ Türkiye Dağıtım: Pinema Film 'gece' Kod adlı terörist yıllar önce polis baskınında ailesini kaybeder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|