![]() |
The Twilight Saga: New Moon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() The Twilight Saga: New MoonThe Twilight Saga: New Moon - Alacakaranlık - The Twilight Saga - New Moon 2009 The Twilight Saga: New Moon (2009) Gösterim Tarihi: 20 Kasım 2009 Oyuncular: Robert Pattinson,Kristen Stewart,Ashley Greene Dakota Fanning,Taylor Lautner Yönetmen: Chris Weitz Senaryo: Stephenie Meyer, Melissa Rosenberg Senaryo (Kitap): Stephenie Meyer Yapımcı: Mark Morgan, Wyck Godfrey, Bill Bannerman Görüntü Yönetmeni: Javier Aguirresarobe Müzik: Alexandre Desplat Tür: Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Romantik Yapım: 2009 ~ ABD, Avustralya, İtalya Dağıtım: Tiglon “Vur,” diye mırıldandım, kağıtlar parmağımı kestiğinde; zararı görebilmek için elimi geri çektim ![]() ![]() Ondan sonra çok ani olmuştu ![]() Piyanonun yanına doğru yuvarlandım, düşmemi durdurmak için içgüdüsel olarak kollarımı öne attım, camın keskin parçalarına ![]() Dirseklerinden ve bileğinden gelen acının ne kadar yakıcı olduğunu hissettim ![]() Kafam karışmış bir şekilde, kolumdan aşağıya doğru hızla akan parlak kırmızı kanı – aniden dönüp bakan altı tane kana susamış vampirle beraber – telaşla izledim ![]() Bella Swan için, hayatın kendisinden önemli olan tek bir şey vardı; Edward Cullen ![]() ![]() Bella'nın yaşadığı vampir saldırısından sonra, doğum gününü kutlamaya Edward ve ailesinin evine gider ![]() Fakat hediye paketi kağıdı Bella'nın parmağını kesince damlayan kan yeni vejeteryan olmuş Jasper'ın kendini engelleyememesine sebep olur ![]() ![]() Kalbi kırılan Bella, hayatı umursamaya başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The Twilight Saga: New Moon Trailer |
![]() |
![]() |
|