Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hasta, sicko

Hasta Sicko

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hasta Sicko



Hasta - Sicko






Tür : Belgesel
Gösterim Tarihi : 8 Şubat 2008
Yönetmen : Michael Moore
Senaryo : Michael Moore
Müzik : Erin O'Hara
Yapım : 2007, ABD


Oyuncular

Michael Moore (Michael Moore) , George W Bush (George W Bush (arşivden)) , Reggie Cervantes (Reggie Cervantes) , Bill Clinton (Bill Clinton (arşivden)) , Hillary Rodham Clinton (Hillary Rodham Clinton (arşivden)) , Hillary Rodham Clinton (Hillary Rodham Clinton (arşivden)) , John Graham (John Graham) , William Maher (William Maher) , Richard Nixon (Richard Nixon (arşivden)) , Linda Peeno (Linda Peeno)


Konu

SICKO çılgın, çoğu zaman acımasız ve her zaman kâr amaçlı Amerikan Sağlık Sistemini gözler önüne seren bir portredir Günlük yaşamda insanların tıbbi bakımla ilgili karşılaştıkları sıra dışı ve üzücü olayları anlatmaktadır

Michael Moore, çığır açmış olan eski filmleri Oscar ödüllü Bowling For Columbine ve tüm zamanların belgesel tarzındaki gişe rekortmeni FAHRENHEIT 9/11’in izinden gidiyor Yeni filmi Sicko’nun, yaptığı en iyi film olduğunu söyleyenler var

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.