|  | Paparazzi Korkusu Ünlüleri Perişan Etti |  | 
|  06-28-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Paparazzi Korkusu Ünlüleri Perişan EttiAttıkları her adım paparazziler tarafından izlenen ünlü yıldızlar, onlardan korunmak için akla hayale gelmedik yöntemler denemeye başladı   Internetteki ''contact music'[/swf2][swf3]'people'' ve ''imdb'' sitelerinin haberlerine göre, yıldızların paparazzi korkusu nedeniyle geliştirdiği yöntemler, duyanları şaşırtıyor   Geçtiğimiz günlerde çocuk sahibi olan Tom Cruise, paparazzilerin kimi zaman ünlülerin çöplerinden bulduklarını haber yapması nedeniyle korku yaşıyor  Özel hayatına ilişkin ayrıntıların bilinmesini istemeyen Cruise, bahçesindeki çöp tenekesinin başına koruma dikti   Bu korumanın, çöpler toplanıncaya kadar çöp tenekesinin başında beklediği ve çöp arabası gelince görevini bitirmenin huzuruyla evi terk ettiği belirtildi   Hollywood'un son dönemlerde paparazzilerin en çok ilgisini çeken çiftlerinin başında Angelina Jolie-Brad Pitt geliyor   Namibya makamlarından paparazziler tarafından mahremiyetlerine saygı gösterilmesini isteyen ünlü çift, Namibya'da çocuklarıyla yalnız kalmak istediklerini kaydettiler   Paparazzi korkusu Jude Law'un da canına tak edince ünlü aktör, şehir dışına taşındı   Şehir içindeki evlerin fotoğrafçılardan kurtulmak için yeterli olmadığını fark eden sanatçı, sonunda şehir dışında bir ev kiraladı   Paparazzi zulmünden bıkan Gwyneth Paltrow ise bir demecinde kamerayla kendisini rahatsız eden magazincilerin görüntülerini kaydederek basına dağıtacağını söyledi  Paltrow, ''Ben de bu insanları kaydedeceğim  Ben sokakta eşofmanla yürürken 30 fotoğrafımı çekiyor ve bundan da binlerce dolar kazanıyorlar  Bugüne kadar onları durduramadım ve adeta eve mahkum oldum  Artık yeter'' dedi   | 
|   | 
|  | 
|  |