Bugün Hangi Filmi İzledin? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Hangi Filmi İzledin?Bu başlıkta gün içinde film izleyebilmişsek sinemada olsun dvdde olsun,isterse TVde olsun bundan bahsedeceğiz ![]() -Filmin adı ve yapım yılı -Verdiğimiz puan (İsteyen arkadaşlar imdb puanını da ekleyebilirler )-Filmle ilgili kısa bir özet ve yorum ![]() >>bakalım ne kadar sıklıkta film izleyeceğiz ve bakalım kim hangi filmi nasıl yorumluyor ![]() (özellikle özet kısmını uzatmamakta ve filmin senaryosunu dökmemekte fayda var izlemeyenler açısından) |
|
Bugün Hangi Filmi İzledin? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Hangi Filmi İzledin?twilightı izledim süper bi filmdi kitaptan uyarlanma bi film kitabını okumadım ama filmini izledim en kısa zamanda kitabın serisinide okumayı düşünüyorum eğer izlemeyen varsa mutlaka izlemeli ![]() ![]() Oyuncular: Robert Pattinson,Kristen Stewart,Ashley Greene Dakota Fanning,Taylor Lautner Yönetmen: Chris Weitz Senaryo: Stephenie Meyer, Melissa Rosenberg Senaryo (Kitap): Stephenie Meyer Yapımcı: Mark Morgan, Wyck Godfrey, Bill Bannerman Görüntü Yönetmeni: Javier Aguirresarobe Müzik: Alexandre Desplat Tür: Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Romantik Yapım: 2009 ~ ABD, Avustralya, İtalya |
|
|
|