Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
damacana, kutsal

Kutsal Damacana 2

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kutsal Damacana 2

Kutsal Damacana 2 - Kutsal Damacana 2 2009 - Kutsal Damacana 2 Filmi - Kutsal Damacana 2 Fragmanı - Kutsal Damacana 2 Vizyon Tarihi - Kutsal Damacana 2 Film Özet

Kutsal Damacana 2

Şafak Sezer, önceki yıl seyirciyle buluşan 'Kutsal Damacana' filminin ikincisinde de başrol oynayacak

Ünlü Hollwood filmlerini ti'ye alan korku gerilim türündeki filmin yapımcılığını yine Şenol Zencir üstlenecek

İlk filmin 700 bin kişi tarafından izlenmesi ve DVD satışlarının yüksek olması yüzünden devamını çekmeye karar verdiklerini belirten yapımcı Zencir, Şafak Sezer'le el sıkıştıklarının, diğer oyuncular için de görüşmelerin devam ettiğini söyledi

Şenol Zencir, bu kez filmde kurt adam temasının ti'ye alınacağını belirtti

“Kurtlar Vadisi”nin Muro’su Mustafa Üstündağ, “Kutsal Damacana 2”de izleyici karşısına kurt adam olarak çıkacak

Kurt adam maskesi, Amerika’da eğitim almış makyözler tarafından aylar süren bir çalışma sonucu hazırlanan Üstündağ, “Etki altında kalmamak için hiçbir kurt adama dönüşme sahnesi izlemedim ıçimden ne geliyorsa onu yapacağım” diyor

Kanal D'de ekrana gelen Ömür Gedik'in sunduğu Cinemania programı Şafak Sezer'in Kutsal Damacana 2 - Kurt Adam filminin setine konuk oldu

İlk filmin başarılı olmasının kendi üzerlerinde bir stres yapmadiginiı ifade eden Şafak Sezer, ikinci filmi de aynen ilk film gibi yaptıklarını anlattı

Kutsal Damacana filminin ilkinin televizyonda da çok izlendiğine vurgu yapan Sezer, filme çocukların da büyük ilgi gösterdiğini vurguladı

"36 kere, 40 kere izleyenler var" diyerek ilk filmin yaptigi etkiye değinen Sezer, "Normalde korku olması gerekirken, onlar daha çok tutuluyor

Çocukların izlediğini şuradan biliyorum; Sudem ilk okula başladığı için okula götürüp getiriyorum 'Kutsal Damacana'daki abi' diyorlar Sudem'in yaşıtları yani" dedi

Küçük kızı Sudem'in Kutsal Damacana 2'de rol alacağına değinen Şafak Sezer, kızının da ilk filmden çok etkilendiğini anlattı

Şafak Sezer - Vikipedi

Kutsal Damacana 2 hakkinda Kutsal Damacana 2 ne zaman cikiyor

Kutsal Damacana 2 izle Kutsal Damacana 2 filmi Kutsal Damacana 2 ne zaman cikiyor Kutsal Damacana 2 oyunculari Kutsal Damacana 2 Kutsal Damacana 2 safak sezer

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com