![]() |
Kutsal Damacana 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kutsal Damacana 2Kutsal Damacana 2 - Kutsal Damacana 2 2009 - Kutsal Damacana 2 Filmi - Kutsal Damacana 2 Fragmanı - Kutsal Damacana 2 Vizyon Tarihi - Kutsal Damacana 2 Film Özet Kutsal Damacana 2 Şafak Sezer, önceki yıl seyirciyle buluşan 'Kutsal Damacana' filminin ikincisinde de başrol oynayacak ![]() ![]() Ünlü Hollwood filmlerini ti'ye alan korku gerilim türündeki filmin yapımcılığını yine Şenol Zencir üstlenecek ![]() İlk filmin 700 bin kişi tarafından izlenmesi ve DVD satışlarının yüksek olması yüzünden devamını çekmeye karar verdiklerini belirten yapımcı Zencir, Şafak Sezer'le el sıkıştıklarının, diğer oyuncular için de görüşmelerin devam ettiğini söyledi ![]() Şenol Zencir, bu kez filmde kurt adam temasının ti'ye alınacağını belirtti ![]() “Kurtlar Vadisi”nin Muro’su Mustafa Üstündağ, “Kutsal Damacana 2”de izleyici karşısına kurt adam olarak çıkacak ![]() ![]() Kurt adam maskesi, Amerika’da eğitim almış makyözler tarafından aylar süren bir çalışma sonucu hazırlanan Üstündağ, “Etki altında kalmamak için hiçbir kurt adama dönüşme sahnesi izlemedim ![]() ![]() Kanal D'de ekrana gelen Ömür Gedik'in sunduğu Cinemania programı Şafak Sezer'in Kutsal Damacana 2 - Kurt Adam filminin setine konuk oldu ![]() İlk filmin başarılı olmasının kendi üzerlerinde bir stres yapmadiginiı ifade eden Şafak Sezer, ikinci filmi de aynen ilk film gibi yaptıklarını anlattı ![]() Kutsal Damacana filminin ilkinin televizyonda da çok izlendiğine vurgu yapan Sezer, filme çocukların da büyük ilgi gösterdiğini vurguladı ![]() "36 kere, 40 kere izleyenler var" diyerek ilk filmin yaptigi etkiye değinen Sezer, "Normalde korku olması gerekirken, onlar daha çok tutuluyor ![]() Çocukların izlediğini şuradan biliyorum; Sudem ilk okula başladığı için okula götürüp getiriyorum ![]() ![]() ![]() Küçük kızı Sudem'in Kutsal Damacana 2'de rol alacağına değinen Şafak Sezer, kızının da ilk filmden çok etkilendiğini anlattı ![]() Şafak Sezer - Vikipedi Kutsal Damacana 2 hakkinda Kutsal Damacana 2 ne zaman cikiyor Kutsal Damacana 2 izle Kutsal Damacana 2 filmi Kutsal Damacana 2 ne zaman cikiyor Kutsal Damacana 2 oyunculari Kutsal Damacana 2 Kutsal Damacana 2 safak sezer |
![]() |
![]() |
|