![]() |
Behzat Ç: Seni Kalbime Gömdüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Behzat Ç: Seni Kalbime GömdümBehzat Ç ![]() Son Hafriyat Bir Ankara Polisiyesi 2011 Gösterim Tarihi:28 Ekim 2011 (Türkiye) Yönetmen: Serdar Akar Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, Cansu Dere, Tardu Flordun, Hakan Hatipoğlu Hakan Boyav, Ege Aydan, Seda Bakan, Fatih Artman, Berke Üzrek Ayça Eren, Inanç Konukçu, Canan Ergüder, Berkan şal Senaryo: Emrah Serbes, Mehmet Erdem Senaryo (Kitap): Emrah Serbes Yapımcı: Tarkan Karlıdağ Müzik: Pilli Bebek Yapım: 2011 ~ Türkiye Tür: Aksiyon, Dram, Gizem, Komedi, Polisiye, Suç Serdar Akar ve Rıdvan Dilmen’in beraber çalıştıkları “Dar Alanda Kısa Paslaşmalar” filminin set arkasından anıları stüdyoyu kahkahalara boğarken ünlü yönetmen Akar, Behzat Ç ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Behzat Ç: Seni Kalbime Gömdüm |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Behzat Ç: Seni Kalbime GömdümBehzat Ç'nin filmi oldukça iddialı Türk televizyonlarının en fazla izlenen dizilerinden, rating rekorları kıran yerli polisiye Behzat Ç ![]() ![]() ![]() Farklı konusu ve anlatım tarzıyla öne çıkan ‘Behzat Ç ![]() ![]() ![]() Filmde Behzat Ç ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önce televizyondan sinemaya geçen Kurtlar Vadisi'nin sinema filmlerini ve Behzat Ç ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|