Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sev

Beni Sev

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Sev

Beni Sev Fragman - Beni Sev Fragmanı İzle - Beni Sev Sinema - Beni Sev Oyuncular

Beni Sev 2010

Gösterim Tarihi:17 Aralık 2010 (Türkiye)

Yapım: 2010 ~ Türkiye, Türkiye

Tür: Biyografi, Tarih

Yönetmen: Ali Özgentürk

Oyuncular: Gürgen Öz, Şebnem Ferah, Sezen Aksu, Halil Ergün, Udo Kier, Ahmet Mekin, Mustafa Şen, Hakan Eratik, Sezen Aray, Elif Yıldız, Erden Alkan, Ferda ışıl, Kubat, Muhammet Uzuner

Senaryo: Ali Özgentürk

Recep ve nişanlısı Ebru'nun, Recep'in doğduğu köye yaptıkları yolculuğun hikayesi kısaca şöyle: İki genç yola çıktıklarında tek bildikleri, evlilik kararlarını paylaşacakları ufak bir aile ziyaretine gittikleridir Birbirlerine duydukları sevgiyle gözlerine "görünmeyen" bütün farklılıkları günyüzüne çıkaracak bu yolculuk, ikisini de biraz tedirgin ederken tarih ve kader, onlara beklediklerinin çok ötesinde bir sürpriz hazırlamıştır 1936'da Ebru ve Recep'in ailelerinin aynı topraklar üzerinde karşılaştığı, dedelerinin o dönemin önemli bir misafirinin ziyaretine eşlik ettiği ortaya çıkar

O misafir, dönemin en parlak klasik müzik bestecilerinden Bela Bartok'tur Paris'teki bir davette bir Türk kadınının mırıldandığı ezgiyi işittikten sonra Türk müziğini araştırmak, ezgiler ve türküler derlemek üzere binlerce kilometre katederek Adana'ya gelmiştir Tek kaygısı sanat olan Bartok'un "görünmeyen" bir amacı olup olmadığını takibe alan devlet, peşine Ebru'nun büyükbabası Erol Soykan'ı takmıştır Bartok'a, araştırma gezisinde Recep'in büyükbabası Ekrem Kıraç da eşlik etmiştir Tıpkı Erol gibi Ekrem'in de bu ziyarete eşlik etmenin ötesinde 'görünmeyen' bir amacı vardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Beni Sev

Eski 06-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Beni Sev

beni sev sinema filmi - ali özgentürk - halil ergün köyün delisi rolünde

Halil Ergün, ünlü Yönetmen Ali Özgentürk'ün yeni filmi 'Beni Sev'de; 'Bartok Celil' adındaki ihtiyar deli rolüyle sinemaseverleri şaşırtacak!

ERATİK'E YATAK, ERGÜN'E MAKYAJ

Yönetmen Ali Özgentürk, yeni filmi 'Beni Sev'i tamamladı Film, ilk kez 17-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 18 Adana Altın Koza Film Festivali'nde gösterilecek Özgentürk son filminde; Yeşim Salkım'ın eşi Hakan Eratik'i senaryo gereği yatağa soktu; Halil Ergün'ü ise makyajla yaşlandırıp dede yaptı

KONUK OyunCU OLARAK YER ALDI

Filmde konuk Oyuncu olarak yer alan Ergün, hikayenin geçtiği dağ köyünde, herkesin sevdiği bir deli olan 'Bartok Celil' karakterini canlandırdı Yönetmen Ali Özgentürk, "Son filmimin galasını, memleketim olan Adana'da yapmaktan dolayı heyecan ve gurur doluyum" dedi

YILLAR SONRA ÇIKAN SIR

Hakan Eratik filmde 'Recep', Sezen Eray ise nişanlısı 'Ebru' rolünde 'Recep', nişanlısının köyüne gidiyor ve orada yıllar önce öldürülen dedesinin katilini öğreniyor Katil; nişanlısının dedesi çıkıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com