![]() |
Beni Sev |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni SevBeni Sev Fragman - Beni Sev Fragmanı İzle - Beni Sev Sinema - Beni Sev Oyuncular Beni Sev 2010 Gösterim Tarihi:17 Aralık 2010 (Türkiye) Yapım: 2010 ~ Türkiye, Türkiye Tür: Biyografi, Tarih Yönetmen: Ali Özgentürk Oyuncular: Gürgen Öz, Şebnem Ferah, Sezen Aksu, Halil Ergün, Udo Kier, Ahmet Mekin, Mustafa Şen, Hakan Eratik, Sezen Aray, Elif Yıldız, Erden Alkan, Ferda ışıl, Kubat, Muhammet Uzuner Senaryo: Ali Özgentürk Recep ve nişanlısı Ebru'nun, Recep'in doğduğu köye yaptıkları yolculuğun hikayesi kısaca şöyle: İki genç yola çıktıklarında tek bildikleri, evlilik kararlarını paylaşacakları ufak bir aile ziyaretine gittikleridir ![]() ![]() ![]() O misafir, dönemin en parlak klasik müzik bestecilerinden Bela Bartok'tur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Beni Sev |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Sevbeni sev sinema filmi - ali özgentürk - halil ergün köyün delisi rolünde ![]() Halil Ergün, ünlü Yönetmen Ali Özgentürk'ün yeni filmi 'Beni Sev'de; 'Bartok Celil' adındaki ihtiyar deli rolüyle sinemaseverleri şaşırtacak! ERATİK'E YATAK, ERGÜN'E MAKYAJ Yönetmen Ali Özgentürk, yeni filmi 'Beni Sev'i tamamladı ![]() ![]() ![]() ![]() KONUK OyunCU OLARAK YER ALDI Filmde konuk Oyuncu olarak yer alan Ergün, hikayenin geçtiği dağ köyünde, herkesin sevdiği bir deli olan 'Bartok Celil' karakterini canlandırdı ![]() ![]() YILLAR SONRA ÇIKAN SIR Hakan Eratik filmde 'Recep', Sezen Eray ise nişanlısı 'Ebru' rolünde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|