![]() |
Sharpay's Fabulous Adventure |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sharpay's Fabulous AdventureSharpay's Fabulous Adventure 2011 - Sharpay's Fabulous Adventure Fragman - Sharpay's Fabulous Adventure Fragmanı İzle - Sharpay's Fabulous Adventure Filmi - Sharpay's Fabulous Adventure Oyuncular Sharpay's Fabulous Adventure 2011 Gösterim Tarihi: 17 Eylül 2011 (Türkiye) 17 Eylül 2011 (ABD) 17 Eylül 2011 (Rusya) 17 Eylül 2011 (Almanya) 17 Eylül 2011 (İngiltere) 17 Eylül 2011 (İspanya) 17 Eylül 2011 (İtalya) Yönetmen: Michael Lembeck Oyuncular: Ashley Tisdale, Austin Robert Butler, Cameron Goodman Jessica Tuck, Bradley Steven Perry, Jack Plotnick, Lauren Collins, Sarah Slywchuk Senaryo: Peter Barsocchini, Robert Horn Yapımcı: Ashley Tisdale, Jonathan Hackett Görüntü Yönetmeni: Ada Hackett Müzik: Ashley Tisdale Yapım: 2011 ~ ABD Tür: Aile, Dram, Gençlik, Komedi, Macera, Müzikal Bilmiyorum (ve neden olmaz ben göremiyorum) sizin kim için, şanlı High School Musical serisinin son (?) Taksit gelen uzun bir zaman oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|