![]() |
Cehennem 3D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehennem 3DCehennem filmi - film - film afişleri - cahennem film afişi ![]() Ülke: Türkiye Yil: 2010 Tür: Gerilim / Korku Yönetmen: Biray Dalkıran Oyuncular: Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk, Serhan Süsler Dağıtım: Medyavizyon Film Yapım: Hayalet Tanıtım Hizmetleri Gösterim Tarihi: 5 Kasim Konusu: Hayalet Tanıtım Hizmetleri, Türkiye’nin ilk 3D (3 boyutlu) filmi Cehennem’in çekimlerine 28 ![]() ![]() ![]() Yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın üstlendiği film, yurtdışından gelecek olan 3D supervisorları ve teknisyenleri yardımı ile çekilecek ![]() Cehennem adlı filmin başrollerini Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk ve Serhan Süsler gibi oyuncuların paylaştığı film, Medyavizyon’un dağıtımı ile gösterime girecek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cehennem 3D |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cehennem 3DBu filmi izlemek isterım konusu bu sekılde ise mukemmelle benzıyor Konusu: Hayalet Tanıtım Hizmetleri, Türkiye’nin ilk 3D (3 boyutlu) filmi Cehennem’in çekimlerine 28 ![]() ![]() ![]() Yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın üstlendiği film, yurtdışından gelecek olan 3D supervisorları ve teknisyenleri yardımı ile çekilecek ![]() Cehennem adlı filmin başrollerini Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk ve Serhan Süsler gibi oyuncuların paylaştığı film, Medyavizyon’un dağıtımı ile gösterime girecek ![]() |
![]() |
![]() |
|