Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitlisde, gershon, gina

Gina Gershon Bitlis'de

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gina Gershon Bitlis'de

Gina Gershon - Gina Gershon Kimdir - New York'ta Beş Minare - New York'ta Beş Minare Filmi

Hollywod oyuncusu Gina Gershon, Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı ''Newyork'ta Beş Minare'' sinema filminin çekimi için Bitlis'e geldi

Oyuncu Gershon'u, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın kent merkezinde gezdirdi Bir çay evinde gazetecilere açıklama yapan Gershon, önceden Bitlis hakkında hiçbir şey bilmediğini, sadece tarihi ve çok küçük bir yer olduğunu tahmin ettiğini söyledi

Bitlis halkının çok sıcak ve cana yakın olduğunu ifade eden Gershon, şöyle konuştu:

''Herkes beni ailesinden biri olarak görüyor Film çekimi için Bitlis'e geldim New Yorklu olmama rağmen New York'u, Mahsun Kırmızıgül'ün gözüyle görmek benim için çok ilginçti Şu an Los Angeles'te yaşıyorum Fakat New York'a tekrar giderek çekim yapmaktan mutluyum Mahsun ile orada çekim yapmak benim için çok ilginçti''

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com