![]() |
Unutma Beni İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unutma Beni İstanbulUnutma Beni İstanbul 2010 - Unutma Beni İstanbul Film Konusu - Unutma Beni İstanbul Hakkında - Unutma Beni İstanbul Vizyon Tarihi - Unutma Beni İstanbul Film Oyuncuları - Ahmet Rıfat Şungar ‘İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti’ kapsamında yönetmen Hüseyin Karabey ve yapımcı Sevil Demirci’nin uluslararası platformda başarılar kazanmış 6 yönetmenle İSTANBUL’un hikayelerini sinema filmine aktardıkları “Unutma Beni İstanbul” projesinin çekimlerine Holllywood ve Türkiye’den önemli oyuncuların katılımıyla devam ediliyor ![]() ![]() ![]() Filmin başrollerinde Hollywood ve Dünya Sineması’nda birçok filme imza atan ve özelikle son dönemin ünlü tv dizisi Lost’ta canlandırdığı Danielle Rousseau karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan Mira Furlan’la beraber Sırp oyuncu Svetozar Cvetkovic ve Türkiye’den Üç Maymun’daki oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Ahmet Rıfat Şungar oynayacak ![]() ![]() Çekimlerinin 5-9 Eylül tarihleri arasında yapılması planlanan filmin, çekim mekanları olarak Eminönü ve çevresi kullanılacak ![]() Sinopsis: Orta yaşlı entelektüel bir çift olan Ana ve Dragan hayatlarında ilk defa yurtdışı tatili için İstanbul’a gelmişlerdir ![]() ![]() ![]() Yabancı yönetmenlerle birlikte Türkiyeli müzisyen, sanat yönetmeni ve görüntü yönetmenlerinin ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen “Unutma Beni İstanbul” projesinin senaryo danışmanlığını Theodoros Angelopoulos’un senaristi Petros Markaris üstlenirken, kurgusunu ünlü yönetmen Eric Rohmer’in kurgucusu Mary Stephen yapıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|