![]() |
Patlak Sokaklar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patlak SokaklarPatlak Sokaklar 2012 - Patlak Sokaklar Fragman - Patlak Sokaklar Fragmanı İzle - Patlak Sokaklar Filmi - Patlak Sokaklar Oyuncular Patlak Sokaklar 2012 Vizyon tarihi: 16 Mart 2012 Yönetmen: Kerim Barutçu Oyuncular: Ömür Cedimağar, Volkan Öge, Tansu Tunçel, Kubilay Tunçer, Bülent Serttaş, Selin Demiratar Ve Doğa Rutkay Tür: Komedi Yapım yılı: 2012 Türkiye Dağıtımcı: Özen Film Azılı bir suçlu olan Black Jack hapisten kaçmıştır ve zamanında kodese girmesine neden olan iki polisten intikam almaya kararlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnternet alemine Bana Kitap Al ve Sütü Seven Kamyoncu 'cover videoları' ile bir öğrenci evinden adım atan ve kendilerini çok kısa sürede geniş kitlelere sevdirip, hayranlar kazanan BatesMotelPro üçlüsü gene internet ortamı için çektikleri 5 bölümlük dizi viral videolarından sonra ilk kez uzun metrajlı bir filmi ile sinema dünyasına adım atıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Film 'lanet olası bir aksilik olmazsa' 16 Mart 2012'de sinemalarda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|