![]() |
Kestane Püresi Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestane Püresi Nasıl Yapılırkestane püresi tarifi - püre - kestane püresi yapımı ![]() ![]() * 1 kg 800 g deliksiz buyuk kestane * 4 bardak veya daha fazla su * 3 bardak seker * Cizilmis bir vanilya cubugu * Arzu edilirse pureyi inceltmek icin bir miktar sut Kestanelerin kabuklarini teker teker bicakla cizin ![]() ![]() ![]() ![]() Kestaneleri teker teker sudan cikarip kabuklarini ve altindaki zarlari ayiklayin ![]() ![]() Firininizi 175C ye isitin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra mutfak robotu veya blendirda bir kac defada cekerek pure haline getirin ![]() ![]() Bu asamada purenizi birer pardaklik porsiyonlarda paketleyip dondurucuya kaldirabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|