![]() |
Ekmekten Somon Mus |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekmekten Somon Musmalzemeler 250 g füme somon balığı, 2 limon, 1 yaprak jelatin, 100 g krem, 2 yemek kasığı süzme yoğurt, tuz, karabiber, 1 bağ dereotu, 8 dilim tost ekmeği, 4 yemek kasığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı kırmızı havyar, 100 g yeşil salata ![]() tarifi Balığı küp halinde doğrayın, limon suyu ve az limon kabuğu rendesi ile püre haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salatayı yıkayarak kurutun, sıvı yağ, 2 yemek kaşığı limon suyu, tuz ve karabiberden sos hazırlayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|