![]() |
Mantarlı Ve Biberli Hindi Şiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Ve Biberli Hindi ŞişMantarlı ve biberli hindi şiş Mantarlı ve biberli hindi şiş KAÇ KİŞİLİK: 2 HAZIRLAMA SÜRESİ: 20 dk PİŞME SÜRESİ: 15 dk Malzemeler: 400 gr hindi göğüs eti Yarım demet maydanoz 1 dolmalık sarıbiber 1 salçalık kırmızıbiber 6 diş sarımsak 4 büyük boy kültür mantarı 2 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber Hazırlanışı: * Hindi etlerini dövüp inceltin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Zeytinyağı, tuz ve karabiberi bir kapta çırpıp hindi etlerinin üzerine fırçayla sürün ![]() ![]() ![]() ![]() ÖNERİ Izgarada pişirilen yiyecekleri arada bir yağlamak gerekir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|