![]() |
Etli Kurufasulye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli KurufasulyeETLİ KURU FASULYE Malzemeler ; 4 kişi için Fasulyeler bir gün önceden ıslatılır ![]() Düdüklü tencereye 6 kaşık yağ, 250 gr kuşbaşı et, küçük küçük doğranmış 3 adet soğan konarak 10 dakika kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() 400 gr Fasulye (2 su bardağı) 250 gr Kuşbaşı Et 6 yemek kaşığı Yağ 3 adet Kuru Soğan 3 adet Domates 2 Sivri Kırmızı Biber (ya da toz) 3 bardak Su ya da Et Suyu Tuz Fasulyeler düdüklü tencerede pişirilince gaz yapmaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|