![]() |
Fırında Beşamel Soslu Kabak (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Beşamel Soslu Kabak (6 Kişilik)Fırında Beşamel Soslu Kabak (6 Kişilik) Malzemeler: 1 Kg Kabak 200 gr Yağsız Kıyma 1 Adet Soğan 3 Çorba Kaşığı Margarin 2 Adet Domates 2 Diş Sarmısak 3 Dal Dereotu Tuz, Karabiber Beşamel Sos Malzemesi 1 Kahve Fincanı Un 2 Çorba Kaşığı Tereyağı 1 ![]() 1 Kahve Fincanı Kaşar Peyniri Rendesi Tuz Yapilisi: Soğanları ince doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Domateslerin kabuklarını soyup küçük küpler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Kabakları temizleyip dörde bölün ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir kapta tereyağını eritip unu kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarıncaya kadar 15-20 dak ![]() ![]() ![]() HEPINIZE AFIYET OLSUN |
![]() |
![]() |
|