Maş |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
MaşMaş Tarifi - Maş Nasıl Yapılır - Maş Malzemeleri Maş (vejetaryen) 1 kişilik 2 kase maş Domates Salatalık (veya haşlanmış çeşitli sebzeler) Bir miktar sumak Kaşığın ucuyla tuz Bir miktar zeytinyağı Limon suyu 2 kase maşı bir tencerede bol suda haşlayın Yumuşayınca ocaktan alarak süzün Haşlanmış sebzeler ya da çiğ sebzelerle karıştın Zeytinyağı, limon, tuz ve sumakla lezzetlendirerek servis yapın![]() Not: Maş Türkiye'de de yetişen ve kolayca bulunan bir bakliyat türü Aktarlardan temin edebilirsiniz Toplam: 180 kalori, protein 9 gram, yağ 0,5 gram![]() |
|
|
|