Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabuğu, kızartması, patates

Patates Kabuğu Kızartması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patates Kabuğu Kızartması





Malzemeler :


• 20 adet Patates

• Tuz

• 1 çorba kaşığı Karabiber

• 100 gr Kaşar Peyniri (rendelenmiş)

• 4 çorba kaşığı Biberiye

• Sıvıyağ



Tarifi:


Patatesleri iyice yıkayın Kabuklarını cips gibi ince ince, istediğiniz şekli vererek kesin


Elde ettiğiniz patates kabuklarını tuzlayın ve biberleyin


Sıvıyağ ile derin yağda kızartın Patates kabuklarını iyice süzerek yağdan çıkartın


Bir tepsiye dizin


Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini ve biberiyeleri serpip ısıtılmış fırına sürün


Peynir eriyince fırından alıp sıcak olarak servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.