![]() |
Kıymalı Krep |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıymalı KrepKıymalı Krep Tarifi - Kıymalı Krep Yapılışı - Kıymalı Krep Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kıymalı Krep Malzemeler: 3 Yumurta 2 Su B ![]() 1 Çay B ![]() 1 Su B ![]() Tuz İç Harcı İçin: 400 Gr ![]() 2 Soğan Sıvıyağ Tuz Karabiber Kimyon Mantolamak İçin: 2 Yumurta Galeta Unu Garnitürü İçin: Roka Çeri Domates Hazırlanışı: Krebi için, yumurtaları karıştırma kabına kırıp çırpma teli ile çırpıyoruz ![]() ![]() ![]() Kıymayı katıp kavurmaya devam ediyoruz ![]() ![]() ![]() Biraz sıvıyağ döküyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Kenar kısımları içe doğru kapatıp rulo olarak sarıyoruz ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişiriyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|