![]() |
Yufkali Pirzola |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkali PirzolaMALZEMELER : 1) 12 kalem kuzu pirzolası 2) 2 domates – 3 sivri biber 3) Yarım kaşık margarin 4) 3 hazır yufka 5) 1 su bardağı zeytinyağı ve ay çiçek yağı (kızartmak için) 6) Tuz, karabiber YAPILIŞI : 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() Not :Pirzolanın haşlama suyundan çorba veya pilav yapınız ![]() KISA BİLGİ : Eti soğuk su ile ateşe koyarsanız besleyici kısım büyük ölçüde suya geçer ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|