![]() |
Pırasalı Kapama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pırasalı KapamaMalzemeler : • 1 adet soğan, • 1-2 dal pırasa yaprağı, • 1 su bardağı pirinç, • 1 çorba kaşığı salça, • 1 kase yoğurt, • 1 çay kaşığı karbonat, • 1 adet et suyu tablet, • 2 su bardağı sıcak su, • 1 kase yoğurt, • Tuz,karabiber, nane, • Kırmızıbiber ![]() Hazırlanışı : Soğanı ve pırasaları küçük küçük doğrayıp pembeleşinceye kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Pirinçlerin kabın her yerine eşit miktarda yayılmasını sağlayın ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|