Beyaz Soslu Niyoketti |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Soslu NiyokettiMALZEMELER Hamuru için: 3 adet orta boy patates 1 adet yumurta 2 su bardağı un 1 su bardağı patates nişastası 1 tatlı kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Patatesi haşlayıp rendeleyin Yumurta, tuz ve un koyup yumuşak bir hamur tutun Patatesli hamuru elinizle yuvarlayarak parmak kalınlığında şerit yapın, küçük küçük kesin Kaynayan tuzlu suya makarnayı ekleyip, 8-10 dakika haşlayıp süzün Mantarları, suyunu bırakıp çekene kadar tavada kavurun 1 yemek kaşığı un ve krema ilave edin Haşlanmış makarnayı sosa ekleyip karıştırın Parmesan peyniriyle süsledikten sonra servis yapın alıntı |
|