![]() |
Patatesli Ve Havuçlu Brüksel Lahanası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patatesli Ve Havuçlu Brüksel Lahanasımalzemeler: 1 paket brüksel lahanası 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı 10-15 arpacık soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 2 havuç 2 patates 1-1,5 litre kaynamış su tuz karabiber hazırlanması: brüksel lahanalarının sararmış yapraklarını ve sap kısımlarını kesip atın ![]() ![]() ![]() ![]() bir tencereye yağı ve arpacık soğanları koyun ![]() ![]() ![]() ![]() lahanaları ekleyip hafif yumuşayana kadar kavurun ![]() ![]() ![]() patatesleri ilave edip bir süre daha kavurun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|