![]() |
Yaprak Sarmalı Kuru Fasulye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaprak Sarmalı Kuru Fasulye![]() Malzemeler : 250 gr kuru fasulye 500 gr kemikli parça et 1 kahve fincanı su 1 soğan 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 arnavutbiberi Tuz Sarma için: 250 gr salamura asma yaprağı 250 gr kıyma 1 kahve fincanı pirinç 1 soğan Yarım demet dereotu Yarım demet maydanoz 2 kahve fincanı zeytinyağı 1 çorba kaşığı limon suyu Tuz Hazırlanışı : * Kuru fasulyeyi akşamdan ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Etleri tencereye alıp 1 kahve fincanı zeytinyağı ekleyin ![]() ![]() ![]() * Salçayı 1 kaşık suyla ezin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Yaprakları sudan çıkarıp hafif haşlayın ve süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Tencerenin tabanına asma yaprağı yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|