Kadayıflı Tavuk Sarma |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadayıflı Tavuk SarmaKadayıflı tavuk sarma tarifi - Kadayıflı tavuk sarmanın Yapılışı - Kadayıflı tavuk sarma nasıl yapılır Malzemeler: 1 50 gr kadayıf 2 300 gr ince dövülmüş tavuk göğsü 3 2 dal fesleğen 4 100 gr ıspanak yaprağı 5 2 adet yumurta 6 Tuz 7 Karabiber 8 Sıvı yağ Tarifi Kadayıfı didikleyin Tavuk etlerini düz bir zemine serin ve üzerine tuz, karabiber serpin Fesleğen ve ıspanak yaprağını etlerin üzerine pay edinTavuk etlerini rulo şeklinde sarın Kadayıftan bir miktar alıp avucunuzda düzleştirip içine tavuk etini koyun, rulo şeklinde sarınÇırpılmış yumurtaya bulayın ve sıvı yağda kızartınÖnceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin |
|